CERTIFICERET DETAILER - ARTDESHINE & CARPRO

Hesselager Bilpleje er certificeret i brugen af Artdeshine (Ayicon og Graphene coating) og CarPros coatings (Professional og Finest Reserve). 


Dette betyder, at man har gennemgået et kursus, og er blevet vurderet, hvor der samtidig stilles krav til ens færdigheder. Det er din sikkerhed som kunde for et kvalitetsbevidst resultat. 


Derudover ydes der garanti på din coating, og alle coatings er forsikringsgodkendte. Det vil sige, at får du en skade, som kræver udskiftning af coatet dele eller omlakering af dele, så har du som kunde krav på at få det coatet igen - gør blot opmærksom på det. 


Som standard bliver behandlingerne udført med Artdeshines coatings, men hvis du gerne vil have en af CarPros keramiske coatings, er dette også en mulighed. 


Fordele ved coating:

- Langvarig beskyttelse af din lak. 

- UV beskyttelse - forhindrer lakken i at falme.

- Lettere vedligehold - snavs har svære ved at sætte sig fast på en coating. Det vil derfor være nemmere at holde bilen ren og pæn.

- Minimere riskoen for vaskeridser. 

- Hydrofobisk overflade - vandet perler af, og skidt sætter sig ikke fast. 

- Glansfuld - holder lakken glansfuld. 


Kort og godt - hvad er forskellen på keramisk coating og graphene coating?

- Begge coatingtyper er hydrofibiske, hvilket vil sige, at vand samt skidt og snavs perler af. En Graphene coating er mere hydrofobisk end en keramisk coating. 


- En Graphene coating er kendt for at have en længere holdbarhed end en keramisk coating. Det skyldes, at grafén er kendt for sine ekstremt stærke og slidstærke egenskaber. 


- Graphene coating er også bedre varmeafvisende egenskaber sammenlignet med keramisk coating.